Coş cumpărături
0 obiecte
 

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

1. Firma FSC Advertising nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori provocate de aceasta pagina de web, sau pentru eventuale pagube produse prin folosirea nepotrivita a produselor cumparate prin intermediul nostru.

2. FSC Advertising are dreptul de a face modificari ale conditiilor fara o notificare prealabila. Fiind de acord cu aceste conditii, clientul se obliga se le respecte si sa isi asume intreaga raspundere si toate riscurile.

3. Intregul continut al Site-ului este proprietatea FSC Advertising, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul FSC Advertising a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal)

Sunt interzise in mod expres:
- accesarea site-ului www.gamestore.ro de catre dispozitive sau programe automate,de copiere a continutului.
- folosirea continutului fara acordul FSC Advertising Toate marcile ce apar pe acest site sunt proprietate a companiilor respective si sunt interzise folosirea sau modificarea fara acordul respectivelor companii

4. Continutul site-ului a fost alcatuit pe bazadatelor tehnice publicate de producatori sau reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea FSC Advertising nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu,intre produsele livrate si imaginile de pe site, pot interveni diferente datorita modificarii: caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila din partea producatorilor.

5. FSC Advertising nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs de e-mail unor terti -persoane fizice sau juridice - nu vinde, nu ofera nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care aceeseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Ne rezervam dreptul de a trimite oferte speciale clientilor nostri fideli.

6. Preturile afisate pe site-ul www.gamestore.ro includ TVA-ul (19%)

7. ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.gamestore.ro, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT, SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.