Coş cumpărături
0 obiecte
 

Anno 1404

Anno 1404
Click pentru mărire
Preţ: 15,50€
Stoc: În Stoc
Model: G5277
Producător: UBISOFT
Rating Mediu: Fără Rating

Seria de jocuri Anno, ce a inceput cu 1602 si a continuat cu 1503 si 1701 nu mai are nevoie de nici o prezentare: baza de fani deja incantata de aceasta serie stie despre ce este vorba, iar faima jocului nu a lasat pe nimeni indiferent, mai ales din prisma multimii de premii primite.

Un joc ce trebuie neaparat jucat de un fan al build-sim-urilor, Anno 1404 revine cu aceasi combinatie unica de constructie, economie, descoperiri geografice, diplomatie si lupta ce au facut seria celebra, dar la un nou nivel. Anno 1404 este un joc de bulding strategy ce beneficiaza de o economie foarte bine gandita, o lume de joc imensa si un gamplay dinamic ce va pune abilitatile manageriale ale jucatorilor la grele incercari in mod permanent.Descoperirea unei civilizatiii antice orientale te vor inspira in crearea propriilor metropole grandioase, iar ridicarea oraselor monumentale si dezvoltarea unui imperiu istoric ideal sunt provocarile pe care jocul ti le propune.

Vei merge in orient, iti vei construi propriile asezari orientale, vei cunoaste tehnologiile acestora si vei privi cum infloreste desertul, il vei intalni pe sultan si vei incerca sa-i castigi respectul.

Specificaţii:

Cerinte sistem: Intel CPU - Core 2 Duo E6400 2.13GHz AMD CPU-Athlon 64 X2 Dual Core 3600+ Nvidia Graphics Card-Geforce 8800 GTS 512MB ATI & Intel Graphics Card- Radeon HD 3850 X2 RAM-3 GB Hard Disk Space-6 GB Direct X-9
Platforma: DVD-ROM
Varsta recomandata: 7+
Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.