Coş cumpărături
0 obiecte
 

Burnout Dominator PSP

Burnout Dominator PSP
Click pentru mărire
Preţ: 18,60€
Stoc: În Stoc
Model: G3278
Rating Mediu: Fără Rating

Împinge limitele condusului nebunesc şi lasă adrenalina şi pericolul să te ducă la limită, în cea mai intensă şi provocatoare experienţă Burnout văzută vreodată pe PlayStations 2 şi PSP.
Înfruntă drumul şi implică-te în toate tipurile de curse periculoase. Aprinde şi goleşte o bară de boos fără să faci un accident pentru a executa Burnout şi a ajunge la viteze nebune. Înlănţuieşte mai multe burnouturi pentru a mări scorul şi a duce nervii la limită, în timp ce conduci prin noul turneu mondial.
Evită traficul de pe traseul care e construit pentru orice tip de condus. Descoperă scurtături, foloseşte derapajele la curbe şi depăşeşte celelalte maşini pentru a deveni cel mai puternic burner.
Împingând limitele PSP şi PlayStation 2, Burnout Dominator oferă cea mai explozivă experienţă vizuală văzută pe platforme, oferind moduri multiplayer tensionate şi o caracteristică exclusivă pentru PSP care-ţi permite să sincornizezi jocul cu prietenii şi să le baţi scorurile şi timpii obţinuţi.
Cu o mulţime de caracteristici ce pot fi descoperite, premii şi conţinut exclusiv downloadabil pentru PSP, Burnout Dominator te va ţine pe scaunul şoferului zile bune de acum incolo.

Platforma: PlayStation Portable


Specificaţii:

Cerinte sistem:
Platforma: PSP
Varsta recomandata:
Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.