Coş cumpărături
0 obiecte
 

WWE All Stars

WWE All Stars
Click pentru mărire
Preţ: 18,60€
Stoc: În Stoc
Model: G6661
Producător: THQ
Rating Mediu: Fără Rating

WWE All Stars este cea mai recenta aparitie din seria jocurilor de wrestling profesionist . Jocul a fost dezvoltat de THQ si lansat in 2011 pentru PS3, PS2, PSP, Wii si Xbox 360.

WWE All Stars vine cu cea mai impresinanta lista de luptatori din istoria wrestlingului.  Iubitorii acestui sport vor intalni atat Superstaruri WWE, vedete actuale ale wrestlingului, cat si  Legende WWE , luptatori retrasi ce apartin epocii de aur.
WWE te invita sa creezi meciuri fantastice intre Legende WWE si actuale Superstaruri, putand  determina astfel care este cel mai bun wrestler din toate timpurile.
Un alt aspect notabil este faptul ca fiecare Legenda WWE sau Superstar WWE beneficiaza de intrari explozive realizate excelent de catre graficieni.
Luptatorii, fie ca e vorba de Legende sau Superstaruri, sunt impartiti in 4 categorii: Acrobat, Big Man, Brawler and Grappler, fiecare categorie beneficiind de anumite avantaje si tehnici specifice la care alte categorii nu au acces. Totodata, fiecare wrestler are un stil de lupta personal si lovituri de gratie specifice.
Atacul si prizele sunt destul de usor de executat , intuitive si foarte variate. Cu cat te vei “misca” mai bine in ring cu atat iti va creste un “move meter”. Odata umplut acest “move meter” poti executa una dintre schemele de finalizare specifice personajului ales.
Pentru prima data intr-un joc video THQ/WWE, "Macho Man" Randy Savage!
Jocul contine 31 de luptatori : 16 WWE Legends si 15 WWE Superstars.
Dintre luptatori amintim: John Cena, The Rock, Andre the Giant, Big Show, Triple H, Bret Hart, Ricky "The Dragon" Steamboat, Rey Mysterio, etc

Specificaţii:

Cerinte sistem:
Platforma:
Varsta recomandata:
Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.