Coş cumpărături
0 obiecte
 

Consola Nintendo DSi XL Dark Brown

Consola Nintendo DSi XL Dark Brown
Click pentru mărire
Preţ: 235,60€
Stoc: În Stoc
Model: HPC309
Producător: NINTENDO
Rating Mediu: Fără Rating

Nintendo a fost de mult recunoscut drept leader-ul gaming-ului mobile, iar aceasta poveste de succes este continuata prin DSi XL. Fiind cea de-a patra reiterare a foartei populare francize DS, DSi XL pastreaza toate functionalitatile versiunilor anterioare - dual digital cameras, 1 control touch screen, wireless built-in web browser, SD memory card expansion, sistem de download a jocurilor, samd. Bineinteles, DSi XL vine si cu lucruri noi si exclusive, printre care un ecran LCD de 4,2 inch, un stilus mai mare, trei jocuri si aplicatii incluse in plus.

DSi XL este cel de-al doilea produs din linia DSi oferind in primul rand doua ecrane LCD cu 93% mai mari decat fratele mai mic DSi, poseda toate calitatile acestuia dar in acelasi timp este compatibil cu orice joc lansat pentru aceasta platforma. Stylus-ul este unul mai lung si mai usor manevrabil, cu 4mm mai lung iar noul Touch Pen are cu 40 mm mai mult. Bateriile tin cu pana la 3 ore mai mult (in functie de luminozitatea aleasa pentru ecran).

Noul DSi XL iti permite sa te joci cu sunetele: poti asculta muzica, experimenta, inregistra si crea muzica cu noua aplicatie DSi Sound. Puteti de asemenea crea, customiza si impartasi pozele proprii cu prietenii si familia cu ajutorul aplicatiei dedicate, descarca jocuri de pe Nintendo DSi Shop.

Mai mult de atat, noul Nintendo DSi XL vine cu 3 softuri preincarcate: Dr. Kawashima's: Little Bit of Brain Training - Arts Edition, un dictionar 6 in 1 cu Camera Function si browser-ul Nintendo DSi ce permite accesul foarte usor la Internet oriunde exista acoperire Wi-Fi.

Specificaţii:

Cerinte sistem:
Platforma: Nintendo DS
Varsta recomandata:
Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.